Nxenesit e Mejtepit Fushe Arrez dhe Rrape vizite ne xhamin e Pukes

Nxenesit e Mejtepit te qytetit te Fushe Arrezit dhe te fshatit Rrape vizituan qytetin e Pukes. Nen drejtimin e anetarit te Keshillit te Myftinise Puke Astrit Mataj te kryetares se Forumit te Gruas Myslimane pran Myftinise Puke Erjola Kopani dhe te aktivistes Vjollca Selimaj nxenesit vizituan fillimisht xhamin e qytetit te Pukes, Myftinin e Pukes nga ku u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pasi ju uroj mireseardhjen vlersoj nxenesit duke i nxitur ata per te mesuar sa me shume dijet islame por edhe ato te shkolles. Ne te njejten kohe Myftiu falenderoj pergjegjesit e organizimit si Astrit Mataj, Vjollca Selimaj te cilet cdo here kan qene te gatshem ne organizime te tilla.

Me tej nxenesit vizituan Muzen etnografiko-kulturore , per te vijuar me viziten prane qendres se Mejtepit te Pukes dhe me pas shetitje ne disa pjese te qytetit. Me pas nxenesit falen namazin e xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes.

Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K. Istanbul .

Mars 2019

1 3 4 5 6

Leave a Reply

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]