Home » Archives by category » Video (Page 8)

Zjarret ne pyjet e Pukes, reagojne komunitet fetare

Prej ditesh zjarret kan pushtuar malet e Pukes duke djeg keshtu mbi 5 hektar pyje jane perfshire nga zjarret. Nderkoh situata me kritike ndodhet ne malin e Krrabit ku rrezikohen edhe dy ujesjellesit e Pukes dhe te Fush-arrezit. Situata e renduar e zjarreve ne rrethin e Pukes ka bere qe edhe komunitet fetare te reagojne […]

Fitër Bajrami, qindra besimtare mbushin xhamiat e Pukës.

Sot 08 gusht 2013 qindra besimtare mysliman te rrethit te Pukes i jane drejtuar Xhamiave per te falur namazin e Fiter Bajramit. Numrin me te madh te besimtareve qe falen namazin e Fiter Bajramit u regjistrua ne qytetin e Pukes ku moren pjese qindra besimtare mysliman. Nga pjesmarrja e madhe, dhjetra besimtare kan fal namazin […]

Medreseja Shkoder shtron iftar per agjeruesit Pukjan

Share

Resmi LIKAJ – Mirese vjen muaji Ramazan

Share

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

Share

Takim ne fshatin Qerret me rastin e nates se Miraxhit.

Share

Takim ne qytetin e Fush-arrezit me rastin e nates se Miraxhit.

Share

Cdo te Xhuma ne Ptv ndiqni emisionin islam “Fjale zemre”

http://www.youtube.com/watch?v=GmNuRuAbr5U&feature=youtu.be Share

Myftiu i Pukes pret ne nje takim drejtuesit e Medreses Haxhi Sheh Shamia

Myftiu i Pukes pret ne nje takim drejtuesit e Medreses Haxhi Sheh Shamia

Share

Ne kuader te Mevludit Zyra e Gruas zhvilloj nje takim ne grate e qytetit te Pukes

Ne kuader te muajit te Mevludit Zyra e Gruas pran Myftinise Puke ne bashkepunim me Zyren e Gruas te KMSH-se organizoj nje takim me disa nga grat e xhematit te xhamise se qytetit te Pukes. Takimi u hap me disa ajete Kur’anore per te vijuar me fjalen pershendetese te pergjegjeses se Zyres se Gruas prane Myftinise […]