Vizita e perfaqesuesve te Politikes ne Myftinin Puke (video)

LAJM I PUBLIKUAR NE PUKA TELEVIZION

 

Edhe perfaqesuesit e Politikes shprehen urimet e tyre ne myftinin e Pukes me rastin e festes se Kurban Bajramit.
I shoqeruar nga perfaqesues te se majtes dhe drejtues institucionesh I pari qe mberriti ishte deputeti Mark frroku, nderkoh qe urimet e tyre I kane shprehur kryebashkiaku I Pukes, perfaqesues te PD, LSI etj.

Leave a Reply