Vijon shperndarja e shportes se Ramazanit ne familjet e varfa mysliame te Pukes.

Me date 07.07.2015 Myftinia Puke ne bashkepunim me Shoqaten Vellazerore Humanitare Kulturore Istanbul mundesoi shperndarjen e dhjetra pakove ushqimore. 

Ne shperndarjen e ketyre pakove ushqimore mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe Sekretari i Shoqates Istanbul Bledjan Mehmeti. Me kete rast Myftiu falenderoi shoqaten Istanbul e cila po kujton myslimanet e Pukes jo vetem me aktivitete kulturore islame gjate vitit por edhe me iftare dhe pako ushqimore per familjet e varfra te zones tone per gjate muajit te bekuar te Ramazanit.

Nga ky bashkepunim perfituan rreth 80 familje.

07.07.2015

Leave a Reply