Vijon faja e xhumave ne fshatrat pa xhami

Falja e namazit te xhumas ne fshatin Micoj

Kete xhuma ishim ne fshatin Micoj, Fushe Arrez – Puke ku u fal namazi i xhumas nga Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani. Gjate hytbes Myftiu foli mbi vlerat dhe traditen islame qe ka pas fshati Micoj.Ne mes te fshatit ende edhe sot ndodhen shenjat e xhamise se vjeter e cila eshte rreth 300 vjecare.Fshati Micoj ndodhet rreth 30 min me makin nga qyteti i Fushe Arrezit.Dt; 09.07.2021

Leave a Reply