U zhvillua aktiviteti arsimor islam mes nxenesve te Mejtepeve te rrethit Puke

Per here te kater u zhvillua ne xhamin e qytetit te Pukes konkursi mes nxenesve te Mejtepeve (mesimit islam) ne rrethin e Pukes. Ky aktivitet pervecse testim e konkurs ishte ideuar qe te kishte lojra dhe argetime te ndryshme. Ne fund te veprimtaris u zhvillua ceremonia e shperndarjeve cmimeve per nxenesit me te dalluar. Ne kete ceremoni mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili tha: “Ska dije me te madhe se te mesosh mbi Krijuesin e Gjithesise Allahun xh.sh. besimi ne Allahun ju ben te jeni te kulturuar, respektues ndaj prinderve e te tjereve dhe do jeni prej femijeve qe largoheni nga puna e keqe. Ju duhet te jeni magnet edhe per shoket e shoqet e tjere si dhe shembull per bashkemoshataret tuaj.
Pas faljes se namazit te drekes u shperndan dhurata per te gjithe nxenesit e pranishem. Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke me mbeshtetjen e Xhemal Bexheti dhe shoqata Istanbul.
Puke 5.10.2019

20191005_111005(0) 20191005_111604 20191005_111738 20191005_111817 20191005_112618 20191005_112859 20191005_113303 20191005_114057 20191005_124341 20191005_130519 20191005_130711 20191005_143743

Leave a Reply