U zgjodhen aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane per fshatin Qerret

Sot me date 17 mars 2018, nen organizimin e Kryetares se Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani dhe Haxhire Mustafa u zhvillua nje takim me grat myslimane te fshatit Qerret.

Pasi u zhvillua nje vaiz ne lidhje me rendesin e muajve te mire dhe neteve te mira, u zhvillua zgjedhja e aktivisteve te Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke per fshatin Qerret.

Nga ky proces u zgjodhen :

  1. Mimoza Bytyçi (Kryetare )

      2.  Mimoza Tafilaku (Antare)

      3. Sanije Cenaj (Antare)

      4. Natasha Qarri (Antare)

      5. Ilira Toska (Antare)

Aktivistet jane vullnetare dhe ndihmojne Myftinine e Pukes ne thirrjen islame ne fshatin Qerret. Aktivistet mbajne kontakte me kryetaren e Forumit te Gruas Mylimane prane Myftinise Puke e cila po ashtu eshte post vullnetar.

 

29250176_2075004065847616_8165657366573691204_n

20180317_124127

Leave a Reply