Thirrje per grumbullim te dhenash mbi historin islame ne rrethin e Pukes

Me udhezim te Myftiut te Pukes Gezim Kopani i cili ka kerkuar nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke grumbullimin e te dhenave qe flasim mbi historin e fese islame ne rrethit e Pukes, behet edhe kjo thirrje publike drejtuar besimtareve mysliman te rrethit Puke si me poshte vijon:
Myftinia Puke ne vazhden e grumbullimit te te dhenave qe flasim mbi faktet historike nder vite te jetes islame ne rrethin e Pukes, ben thirrje per te gjithe ato te cilet disponojne te dhena mbi historin islame ne rrethin e Pukes, si: historik mbi xhamit , Myftit, Hoxhallaret, Muezinet, nxenesit qe kan ndjek mesime ne Mejtepet e Pukes; qe ti sjellin ato prane Myftinise Pukes cdo dite xhuma nga ora 10:00 e ne vazhdim. Te dhenat duhet te jene te dokumentuar dhe nese jane gojdhena, personi qe i sjell duhet ti sjell te shkruara dhe ne fund te jete i shkruar emer mbiemer dhe firma (nenshkrimi). Ne informacion duhet te permendin: Emer Mbiemrin, fuksionin, vendi, date, muaj, vit per te cilin behet fjale.

Me shume rendesi kan dokumentet, libra te vjeter, fotografi etj. Kjo thirrje behet me qellim pasurimin e arkivit te Myftinise se rrethit Puke.


Date; 03 janar 2020

MYFTINIA PUKE

Leave a Reply