Si pasoj e motit , demtohet çatia e xhamis Iballe. Myftinia ben riparimin

Pas demtimeve ne çatin e xhamis se fshatit Iballe si pasoj e motit dhe erave te forta, Myftinia Puke beri riparimin e demeve.

Janar 2024

Leave a Reply