Shperndahet pakoja e Ramazanit ne fshatin Kabash

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Zyres se Keshilltarit per Ceshtjet Fetare prane Ambasades Turke Tirane organizioi shperndarjen e pakove ushqimore te muajit Ramazan ne fshatin Kabash.

Ne shperndarjen e pakvoe mori pjese Myftiu Gezim Kopani i cili nder te tjera tha: “Muaji Ramazan eshte muaji qe i bashkon myslimanet ne xhami,iftare dhe aktivitete te ndryshme. Ndodhemi ne fshatin Kabash me qellim per tju ardhur ne ndihme familjeve ne nevoje te ketij fshati.”

14.06.2016

20160614_175405 20160614_175615 20160614_175657 20160614_175844 20160614_175904 20160614_175920 20160614_175931 20160614_180008 20160614_180127 20160614_180346

Leave a Reply