Shperndahen pakot e para ushqimore ne qytetin e Pukes

Myftinia Puke ne bashkepunim me Diyanetin e Turqise u be e mundur shperndarja e pakove te para ushqimore ne qytetin e Pukes. Perfitues te ketyre pakove ishin femijet jetim si dhe familjet me ndihme ekonimike. Nderkohe Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me perfaqesuesit e Diyanetit te Turqise perferuan qe disa poko te shperndahen ne shtepiat e familjeve ne nevoje.

11.06.2016

20160611_115519 20160611_115731 20160611_115945 20160611_115957 20160611_120359

Leave a Reply