Politika dhe drejtuesit e Pukes urojne myslimanet me rastin e Fiter Bajramit

Ne festen e Fiter Bajramit forcat politike te rrethit te Pukes si dhe drejtuesit e institucioneve te rrethit te Pukes kan uruar Myftiun e rrethit te Pukes me rastin e Fiter Bajramit.

Te paret qe uruan ishin drejtues te Kishes Katolike Puke Famullitari Giovanni Fiocchi. Fiocchi cilesoj se festat jane nje shembulli i

Pritjet zyrtar ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit 2014
Pritjet zyrtar ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit 2014

mire dhe nje mesazh per te gjithe besimtaret.

Mesazhe urime dha edhe N/Prefekti i Pukes njeherazi kryetar i PS Puke Marash Kola i cili theksoj se harmonia fetare ne rrethin e Pukes duke u bere nje aset i rendesishem per vendin tone.

Mesazhe urime dha perfaqsuesi i LSI Puke njeherazi drejtor i Zyres Postare Puke Armir Cenaj i cili ne emrin e tij personal, te forces politike uroj te gjithe besimtaret mysliman per festen e Fiter Bajramit.

Mesazh urimi dha edhe kreu i Sindikatave te Pavarura te rrethit te Pukes Gjon Zeka i cili vlersoj haromin fetare si nje tradite e shkelqyer e rrethit tone.

Mesazhe urimi percolli edhe kreu i Bashkise Puke Beqir Arifaj, kreu i PD Puke Prel Gjoni si dhe shume zyrtare te tjere.

28 korrik 2014

Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes

IMG_2134

Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes
Pritjet zyrtare te zhvilluara sot ne Myftinin e Pukes

Leave a Reply