Perfundon me sukses projekti social i ramazanit 2020

Duke pasur parasysh situaten e krijuar nga covid-19, Myftinia Puke ka perbyllur me sukese projektin social te ramazanit per dhjetra familje ne nevoj ne rrethin e Pukes. Shperndarja e fundit u mundesuan nga disa shqiptare emigrant perfshi dhe pukjane te cilat ndihmuan disa familje ne nevoj. Projekti social u permbyll me disa familje ne Blerim-Puke. Ne projekti social perfituan rreth 300 familje ne rrethin e Pukes.

Maj 2020

2 3 4 5 6 8 1

Leave a Reply