Per hajer festene Kurban Bajramit

Myftinia e rrethit Puke uron te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes dhe te botes: “Per shume vjet Gezuar festen e bekuar te Kurban Bajramit!”

Leave a Reply