Pas apelit per ndihme te familjes Nushi,Myftinia i dhuron pako me ushqime

Pas apelit te bere nga familja Nushi ne televizionin News 24 dhe Puka televizion Myftinia e rrethit Puke i eshte bashkuar thirrjes dhe nismes se gazetarit Armir Mehaj per te ndihmuar kete familje.

Myftinia e rrethit Puke i dhuroi disa veshmbathje dhe nje pako ushqimore. Nderkohe Myftinia falenderon gazetarin Armir Mehaj i cili eshte pran kesaj shtrese duke bere publike hallet dhe problemet e tyre me qellim qe te ndihmohen.

9.12.2015

Leave a Reply