Nxenesit e Kur’anit ore te lire ne Xhamin e Pukes

Sot nxenesit e Kur’anit ne qytetin e Pukes kane zhvilluar nje ore te lire mesimi ne xhamin e ketij qyteti. Si fillim

Myftiu i Pukes gjate nje takimi me nxenesit e Kuranit te qytetit te Pukes
Myftiu i Pukes gjate nje takimi me nxenesit e Kuranit te qytetit te Pukes

nxenesit u njohen nga mesuesit e tyre mbi rregullat e xhamise dhe sjelljes ne te..
Me pas nxnesit bene disa praktika per menyren e faljes se namazeve. Gjate kesaj ore te lire nxenesit u takuan edhe me Myftiun e Pukes Gezim Kopani i cili vazhdimish ka qene prane nxenesve te Kur’anit duke i nxitur ato per mesimin e islamit.
Ne fund te kesaj ore te lire Myftiu i Pukes u beri nga nje dhurate nxenesve te Kur’anit.

Puke 22/10/2016

20161022_114942 20161022_115036 20161022_115040 20161022_115059 20161022_115150 20161022_115706 20161022_115749 20161022_120243

Leave a Reply