N/Kryetari i KMSH-se Gazmend Aga vizite ne Myftinine e Pukes

Me date 25.03.2017 N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise Gazmend Aga zhvilloi nje vizite pune ne Myftinine e e Pukes. Gjate takimi Myftiu i Pukes Gezim Kopani informoi N/Kryetarin e Komunitetit Mysliman te Shqiperise mbi veprimtarit e Myftinise Puke duke shprehur interes dhe vemendje te vecante tek pronat dhe kurset islame. Ndersa N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise Gazmend Aga pasi falenderoj Myftiun Gezim Kopanin dhe stafin e Myftinise Puke per aktivitet qe zhvillon premtoi ndjekjen dhe realizimin e disa projekte qe Komuniteti Mysliman i Shqiperise ne bashkerendim me Myftinine Puke pret te zhvilloj ne rrethin e Pukes.

Puke 25.03.2017

 

Leave a Reply