Njoftim:Te shtunen 24.1.2015 takime me grat besimtare ne xhamin e Pukes.

Njoftim

Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me Zyra e Gruas prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise diten e shtune date 24 janar 2015 ora 10:00 prane Xhamise se re Puke organizon “Bisede islame” me garet e qytetit te Pukes dhe te Xhamise Puke.
Ne kete takim do marrin pjese Pergjegjesja e Zyres se Gruas prane KMSH-se Fatma Karaj.
Ftoheni te merrni pjese!
Ju mirepresim!
Per kontakt 0685020099

Leave a Reply