Njoftim:Me dt.30.05.2015 Myftinia Puke zhvillon takim me grat e qytetit te Pukes.

“Vlerat e Adhurimit dhe Netet e Mira” eshte takimi qe Myftinia Puke do zhvilloj me grate e qytetit te Pukes me date 30 maj 2015, ora 11:00 prane Xhamise se re te qytetit te Pukes.

Ky takim zhvillohet ne kuader te Nates se Mire te trete “Beraet” ku do mbaj kumtese Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe Perfaqesuesja e Gruas prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise Fatma Karaj.

Ju mirepresim!

 

Leave a Reply