Njoftim:Me dt.11.04.2015 zhvillohet mbledhja e Keshilli te Myftinise Puke.

Njoftim:
Myftinia Puke njofton Antaret e Keshillit te Myftinise Puke se me date 11 prill 2015,ora 11:00 pran Xhamise se re Puke zhvillohet mbledhja e radhes me kete rend dite:
1.Marrja ne shqytrim te kerkeses se nje grup keshilltaresh bere me date 02.04.2015.
2.Analizimi i fjalise botuar tek albumi fotografik me titull “Ne syt e mi”
3.Hartimi i punes per realizimin e aktiviteteve me rastin e neteve te medha, Regaib,Miraxh dhe Beraet.
4.Te ndryshme.

V/O:Ata qe kane ndonje pik ose ceshtje per ta trajtuar ne kete mbledhje jane te lutur qe materialet ti dergojne me shkrim (te firmosur) ne adrese te Myftinise Puke.

Leave a Reply