Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim
Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkoder organizon ne qytetin e Fushe Arrezin diten e diele date;13.03.2016 ora: 11:00 seminarin shkencore me teme: “Miresia e Prodetit a.s”.
Programi:
-Pershendetje nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani
-Dashuria ndaj Profetit (a.s)-Imam Naim Drijaj
-Fragmente nga jeta e Profetit (a.s.)-Teolog Edmir Maxhari
-Ilahi dhe recitime nga kori i Medresese Shkoder.
Ne mbyllje te seminarit , kokteje per te pranishmit.
Hyrja me ftese.

Leave a Reply