Njoftim: Neser dt.30.3.2017 eshte nata e pare e Mire “Regaib”

958_gallery

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 30 mars 2017 eshte nata e pare e Mire “Regaib”

Njoftojme agjeruesit e kesaj nate se syfyri mbyllet ne oren 04:48 ndersa iftari behet ne oren 19:09 min.

Nata Regaib eshte nata e miresive. Ai qe i lutet Allahut me dua, lutje, jep sadaka per hir te Allahut Allahu xh.sh do ia pranoj lutjen dhe punet e tij sipas nijetit.

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

Muaji Rexhep eshte muaji i Allahut te Madheruar.Muaji Shaban eshte muaji im ndersa muaji Ramazan eshte muaji i ymetit mysliman.” (Muslim, Taberani etj)

Ne muajin Rexhep dhe ne muajin Shaban bien tre netet e Mira, Regaib, Miraxh dhe nata e trete e mire e Beraetit.

Leave a Reply