Njoftim: Me date13 prill 2021 eshte dita e pare e muajit Ramazan

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 13 prill 2021 eshte dita e pare e muajit te bekuar te Ramazanit.
Me poshte keni kalendarin (imsakijen) e muajit Ramazan ku eshte i pasqyruar orari i syfyrit dhe i iftarit etj.
Imsakijen mund ta terhiqni cdo dite prane xhamive te rrethit Puke ose prane zyres se Myftinise Puke.

Leave a Reply