Njoftim: Ka dal imsakija e muajit ramazan 2024

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se ka dal imsakija (kalendari me kohet e syfyrit dhe iftarit) per muajin ramazan 2024. Imsakijen mund ta terhiqni falas cdo dite pran xhamive te rrethit Puke, si dhe pran zyres se Myftinise Puke. Po ashtu mund ta gjeni edhe ne faqet tona ne rrjetet sociale si dhe ne webfaqen tone.

Leave a Reply