Njoftim: Beser Sokoli emerohet imam ne xhamin e qytetit te Pukes

Xhamia e qytetit te Pukes

Me propozim te Myftinise Puke , Komuniteti Mysliman i Shqiperise ka emeruar Beser Sokolin imam ne xhamin e qytetit te Pukes. Beser Sokoli ka perfundur Medresen H.Sh.Shamia Shkoder dhe me pas studimet e larte ne Bursa te Turqise.

Leave a Reply