Nje grup besimtaresh nga puka vizituan sot qytetin e Krujes

Me kerkesen e xhamatit Myftinia Puke ka zhvilluar nje vizite ne qytetin e Krujes. Ata fillimisht ka vizituar Kalan e Krujes dhe me pas

Xhamia e Pazarit, Kruje 14.05.2014
Xhamia e Pazarit, Kruje
14.05.2014

pazarin e vjeter per tu ndalur tek Xhamia e Pazarit. Gjate udhetimit xhemati i xhamis Puke u shoqeruan nga Myftiu Gezim Kopani.

Pas faljes se namazit te ylese, grupi u mireprit nga Myftiu i Krujes Agim Terziu i cili informoi mbi historikun e Xhamise se Pazarit.

14 maj 2014

 

Leave a Reply