Ne kuader te muajit ramazan, Zyra e Gruas zhvillon takim me aktivistet

Ne kuader te muajit Ramazan 2021, Zyra e Gruas prane Myftinise Puke zhvilloj nje takim me aktivistet e saj ne qytetin e Pukes. Gjate bisedes pergjegjesia e Zyres se Gruas prane Myftinise Puke Erjola Kipani pasi uroj muajin e ramazani foli mbi angazhimet qe duhet bere ne kete mua, pasi ky eshte muaji i meshires, faljes dhe shperblimit. Po ashtu ajo informoj mbi aktivitet qe Myftinia Puke do organizoj gjate muajit ramazan.

Leave a Reply