Ndryshime ne personelin e xhamise se Re Puke

Ne baze te informacionit shkresor, Bekim Sokoli nuk do sherbej me si imam. Per shkaqe familjere ish imami i Xhamise se Re Puke Bekim Sokoli ka informuar Myftinin e Pukes per pamundesin e tij per te sherbyer ne postin te cilin mbulonte.

Bekim Sokoli filloi punen si imam i Xhamise se Re Puke me 13.10.2013.

Nderkohe ne baze te sugjerimit te Keshillit te Xhamise se Re Puke, Myftinia Puke ka vendosur;

1.Ne detyren e Imamit te Xhamise se Re Puke te komandohet Myezini aktual i Xhamise se Re Puke Erjon Syla.

2.Ne vend te Myezinit te komandohet ish-Ndihmes Myezini, Haxhi Halit Ringaj.

Ndryshime te tjera jane bere edhe ne antarsin e Keshillit te Xhamise se Re Puke si dhe te komisionit te arkes se Xhamise se Re Puke.

Puke me; 16.09.2015

Leave a Reply