Ndiqni sonte ne PTV emisionin “Fjale Zemre” ku i ftuar eshte imam Adem Shahini


Myftinia Puke ju fton te ndiqni sonte ne Puka Televizion ora 20:20 emisionin fetare islam “Fjale Zemre” ku i ftuar eshte imam Adem Shahini.
Ne kete emisioni imam Adem Shahini do flas mbi temen: “Xhenneti i Allahut dhe punet e mira”

Leave a Reply