Myftiu i Pukes zhvillon nje vizite ne shkollen e fshatit Kabash

Me date 28 shtator 2016 Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje vizite ne shkollen 9-vjecare te fshatit Kabash. Qellimi i kesaj vizite ishte mbeshtetja e kesaj shkolle ne menyre te vecante nxenesit e shkolles. Kryemesuesi i shkolles informoi Myftiu per gjendjen dhe nevojat qe kjo shkolle ka.

14440975_684319338390298_1619127381464684621_n 14470585_684319361723629_4021911394167179480_n 14485016_684319298390302_4359254324460474126_n

Leave a Reply