Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloj vizitë zyrtare në shoqaten V.H.K. Istanbul

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj vizite zyrtare ne shoqaten V.H.K Istanbul ku u prit nga kreu i saj Ridvan Seferaj. Ne takim Myftiu Gezim Kopani falenderoj shoqaten Istanbul e cila prej vitesh bashkepunon me Myftinin e Pukes qofte ne aspektin arsimor por dhe ne projekte te ndryshme sociale duke ndihmuar keshtu dhjetra familje. Nga ana e tij kreu i shoqates Istanbul Ridvan Seferaj pasi falenderoj per bashkepunimin me Myftinin e Pukes tha se: “Ashtu sikurse kemi bere deri me tani, bashkepunimi yne me Myftinin e Pukes do vijoj dhe me lejen e Allahut kete ramazan do ju mbeshtesim me projektin social te ramazanit me qellim ardhjen ndihme sadopak familjeve ne nevoj.”Per kontributin e dhene, Keshilli i Bashkise Puke ne vitin 2015 i dha shoqates Istanbul titullin “Mirenjohja e qytetit Puke”. Date: 22 prill 2022


Leave a Reply