Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me nxenesit e Mejtepit Puke

Sot 16 nentor 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim ne Mejtepin e Pukes. Takimi filloj me grupin e pare te ketij Mejtepi ku zhvilloj nje ore mesimi ne forme takimi dhe bisede per te vijuar me pas takimin me grupin e dyte te Mejtepit. Aktualisht ne rrethin e Pukes jane te hapura Mejtepi i Pukes , Qerretit, Rrapes dhe Fushe Arrezit.
Puke me; 16.11.2019.

Mejtepi Puke 16.11.2019
Mejtepi Puke 16.11.2019
Mejtepi Puke 16.11.2019
Mejtepi Puke 16.11.2019

Leave a Reply