Myftiu i Pukës Gëzim Kopani uron Ambasadorin e Ri të Shtetit të Kuvajtit në Shqipëri Dr. Faisal S. Al Musaileem

Me ftese te Ambasades se Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi mora pjese ne Pervjetorin e 62 te Pavaresise dhe 32 Vjetorin e Dites se Çlirimit te Shtetit te Kuvajtit. Me kete rast i shpreha urimet e mija Ambasadorit te ri te Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi Dr. Faisal Sulaiman Ali al Musaileem po ashtu e falenderova per mbeshtetjen dhe bashkepunimin e vazhdueshem me Myftinin e Pukes. Tirane; 22 shkurt 2023

Leave a Reply