Myftiu Gezim Kopani zhvilloi një takim me besimtarët e fshatit Xathë

Ndelesa e radhes e Myftiut te Pukes Gezim Kopani ishte ai ne fshatin Xathe. Ky takim u zhvillua ne kuader te ardhjes se muajit te bekuar Ramazan. Myftiu Gezim Kopani u shoqerua nga imami i xhamise Puke Bekim Sokoli.

Gjate takimit ne fshatin Xathe,Puke  14.6.2015
Gjate takimit ne fshatin Xathe,Puke
14.6.2015

Myftiu i Pukes Gezim Kopani foli mbi menyrat se si mund te pritet muaji Ramazan. Myftiu vlersoi fshatin Xathe duke e cilesuar si nder me mikpritesit duke pasur parasysh “Rrugen e Madhe” e perdorur nga qytetaret Shqiptar dhe Kosovar.Di qe banoret e ketij fshatin e presin me madheshti naten e Kadrit duke bere lutje te vecanta, prandaj le te jete muaji Ramazan, udherrefyesi i puneve tona tha Myftiu.

Xathe,Puke; 14.06.2015

 

Leave a Reply