Myftinia Puke zhvillon takim me xhematin e grave ne fshatin Qerret

Ne kuader te muajve te mire dhe neteve te mira, Myftinia Puke organizoi sot 17 mars 2018, nje takim me grat e fshatit Qerret.

Ne takim kryetarja e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani e shoqeruar nga aktivistja Haxhire Mustafa dhe Servete Alia ju uroj grave te pranishme mire se ardhjen ne kete takim. Ne fjalen e saj ajo ftoje grat e pranishme qe te jene me prezen ne ibadetet kushtuar Allahut xh.sh. Edhe pse ndoshta nuk i dini lutjet sic duhet ka rendesi nijeti. Prandaj edhe keto muaj dhe nete te mira na ftojne ne qe te jemi me afer Allahut xh.sh me lutje e dua.

Po ashtu ne fjalen e saj Haxhire Mustafa ju tregoj te pranishmeve emocionet dhe momentet e para kur ajo ka filluar te falet ne xhamin e Pukes. Po ashtu emocionet e saj i pershkroi edhe Servete Alia.

Ne kete takim u zhvillua zgjedhja aktivisteteve  te Forumit te Guras Myslimane prane Myftinise Puke per fshatin Qerret.

Ne funt te takimit u shperndar libri “Feja ime e bukur 1” dhe Hz.Muhammed Mustafa alejhi selam Krenaria e Gjithesise.

Qerret ; 17.03.2018

20180317_120648 20180317_120810 20180317_120856 20180317_120925 20180317_124127

Leave a Reply