Myftinia Puke zhvillon takim me grate myslimane te Fushe-arrezit

Ne kuader te promovimit te vlerave islame, Myftinia Puke ka zhvilluar sot 7 shkurt 2015 ne ambjentet e Hotel Turizmit Fush-arrez nje takim me grate myslimane te ketij qyteti.

Myftiu Gezim Kopani takim me grat myslimane te F.Arrezit. 07.2.2015
Myftiu Gezim Kopani takim me grat myslimane te F.Arrezit. 07.2.2015

Ne takim mori pjese antari i Keshillit te Myftinise Puke per Fushe-arrezin Basri Selimaj si dhe Myftiu Gezim Kopani i cili  mbajti nje predikim ne lidhje me vlerat islame dhe rendesia e mbeshtetjes tek Allahu xh.sh. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani nder te tjera tha: “…Fjala Islam do te thote paqe,dashuri, prandaj ne sot kemi me shume nevoj per paqe,harmoni e dashuri mes njeri-tjetrin. Ti shtrim doren e ndihmes njeri-tjetrit,ta duam dhe ta respektojme familjen. Nuk jane vetem kushtet e veshtira ekonomike qe familjet jane zhytur ne depresion por eshte edhe mungesa e adhurimti te Zotit te Madheruar. Te gjithe ne si besimtare kemi nevoje per ndihmen e Zotit. Duhet ti shtrim doren Atij pasi Ai pergjigjet lutjes kur lutesi i lutet Atij. Po ashtu nuk duhet te humbasim shpresen tek Zoti, pasi Ai na ka krijuar dhe Ai na furnizon…”

Me pas takimi vijoi me fjalen pershendetese te Erjola Kopani e cila foli mbi disa rregulla islame qe grate myslimane duhet te kene parasysh gjate jetese se perditeshme. Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke e mbeshtetur nga Medreseja H.Sh.Shamia Shkoder.

Fushe-arrez 07 shkurt 2015

IMG_3471 IMG_3475 IMG_3509 IMG_3516 20150207_124419 20150207_124617

Myftiu Gezim Kopani takim me grat myslimane te F.Arrezit. 07.2.2015
Myftiu Gezim Kopani takim me grat myslimane te F.Arrezit. 07.2.2015
Myftiu Gezim Kopani takim me grat myslimane te F.Arrezit. 07.2.2015
Myftiu Gezim Kopani takim me grat myslimane te F.Arrezit. 07.2.2015

Leave a Reply