Myftinia Puke zhvilloi takim ne kuader te Ramazanit ne qytetin e Fushe Arrezit

Ne kuader te muajit Ramazan, Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim me besimtaret mysliman te ketij20160611_191320 qyteti. Pas hapjes se takimit me lexim Kur’ani nga nxenesit e kursit te Kur’anit te ketij qyteti fjalen e mori Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Gjate predikimit te tij Myftiu Gezim Kopani foli mbi rendesin e Agjerimit te Ramazanit, vlerat dhe sevapet e ketij adhurimi. Myftiu ftoj te pranishmit qe te jene me aktiv ne thirrjen qe duhet ti bejme te tjereve ne rrugen e islamit dhe te agjerimit te Ramazanit, pasi kushdo qe Agjeron qofte edhe nje dite per hir te Allahut , Allahu xh.sh do e largoj nga zjarri i xhehenemit dhe do ta ruaj nga reziqet e kesaj bote. Te gjithe jemi te interesuar te kemi familje, dhe shoqeri te shendoshte, dhe kete e mundeson muaji Ramazan, pasi agjerimi e largon njeriun nga punet e liga, e ben me te dashur dhe me social tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Ne kete takim Myftiu shoqerohej nga Anetari i Keshillit te Myftinise Puke  Basri Selimaj dhe Pergjegjia e Gruas Myslimane per qytetin e Fushe Arrezit Aida Pema.

Fushe Arrez 11.06.2016

20160611_184755 20160611_185240 20160611_191320 20160611_191914 20160611_192209 20160611_192431

Leave a Reply