Myftinia Puke vizitohet nga drejtuesit e institucioneve per te shprehur urime per Kurban Bajram

Me date 28 qershor 2023 drejtues te institucioneve te rrethit Puke vizituan Myftinin e rrethit Puke per te shprehur urim me rastin e festes se Kurban Bajramit.
Te paret qe shprehun urimet ishte Famullitari i Kishes Katolike Puke Zef Marku me bashkeputor per te vijuar me pas me: Deputetin e Kuvendit te Republikes se Shqiperise Lodovik Hasani, Kryetari i Bashkise Puke Rrok Dodaj, N/Prefektja e rrethit Puke Besmira Aliaj, N/Kryetari i Bashkis Fushe Arrez Mikel Qafa, drejtues te subjekteve politike si : PS me kryetaren e saj Anjeza Doda, PSD Alfons Gjergji si dhe intelktual, artista dhe shkrimtar.
Date, 28 qershor 2023

Leave a Reply