Myftinia Puke vizitohet nga Atasheu Turke per çeshtje fetare.

Gjate dites se sotme Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani ka pritur ne nje vizite zyrtare Atasheun Turke per Ceshtjet Islame te Dijanetit Turk ne Ambasaden Turke z.Shaban Ishlek.

Myftiu Gezim Kopani pasi beri nje pershkrim te shkurter te aktiviteteve te Myftinise Puke falenderoj Atasheun Turk te Dijanetit te Turqise per mbeshtetjen e dhene Myftinise Puke. Nderkoh z.Shaban Ishlek vlersoi punen qe ben Myftinia e Pukes duke premtuar qe vellazeria islame dhe jo vetem mes Shqiperise dhe Turqise do vijone. Nderkoh gjate bisedes u diskutuan mundesit e reja bashkepunimi mes Myftinise Puke dhe Zyres per Ceshtje fetare te Komunitetit Mysliman Turke prane Ambasades Turke.

Puke me 2803.2015

Leave a Reply