Myftinia Pukë shpërndau batanije për disa familje në fshatin Qerret

Në kuadë të projektit të dimrit, Myftinia Pukë me mbeshtetjen e Fondacionit Mirësia shpërdau batanije për disa familje në fshatin Qerret, Pukë. Në shpërndarje mori pjesë Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i cili më këtë rast falenderoj Fondacionin Mirësia për ndihmen dhe bashkëpunimin me Myftininë e Pukës.(Shkurt 2022)

Leave a Reply