Myftinia Puke shperndan mishin e Kurbanit ne Qerret,Dedaj,Kabash dhe Rrape

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit, Myftinia e rrethit Puke me date 24.09.2015 ka bere 

shperndarjen e mishit te kurbanit.

Pas grupit te punes ngritur nga Keshilli i Myftinise Puke, vijoi puna e shperndarejes se mishit te Kurbanit ne fshatin Qerret, Dedaj etj. Kjo shperndarje u mundesua ne saj te mbeshtetjes se vazhdueshme te Sait Fishte per besimtaret mysliman te rrethit te Pukes.

Me mbeshtetjen e disa donatoreve , Myftinia Puke po ben shperndarjen e nje sasie mish kurbani ne disa zona te rrethit Puke.

Puke me; 24.09.2015

Qerret
Qerret
Qerret
Qerret
Qerret
Qerret
Qerret
Qerret
Dedaj,Puke
Dedaj,Puke
Dedaj,Puke
Dedaj,Puke
Dedaj,Puke
Dedaj,Puke

Leave a Reply