Myftinia Puke organizon pritje per te gjithe ata qe deshirojne te urojne 100 vjetorin e Themelimit te Myftinise Puke

Njoftim

Myftinia Pukë me rastin e 100 Vjetorit të Themelimit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe të Myftinisë së rrethit Pukë, diten e xhuma datë 02 & 03 mars 2023 nga ora 09:00 deri në oren 11:00 do zhvilloi pritje zyrtare për të gjithë ata që kan dëshirë të shprehin urimet e tyre me rastin e 100 Vjetorit të Themelimit të Myftinisë se rrethit Pukë. Ky orar është për të gjithë ata drejtues isntitucionesh fetare dhe jofetare si dhe për të gjithë drejtuesit e institucioneve lokale që kanë deshirë të shprehin urime si dhe për të gjithë drejtuesit e shoqatave, artista, sportista, gazetar, intelektual, forca politike etj. Për çdo delegacion apo individ koha ne dispozicion është deri në 10 minuta. Pritja zhvillohet pranë xhamisë së qytetit Pukë.

Leave a Reply