Myftinia Puke neser zhvillon seminarin me titull: “Miresevjen Ramazan!”

Në kuader të muajit te bekuar të Ramazanit, Myftinia Pukë ditën e neserme datë 26.06.2014 ora 11:00, në sallen e leksioneve të pallatiti të Kulturës Pukë organizon seminarin me titull:
“Mirësevjen Ramazan!”
Në këtë seminar do kumtojnë: Myftiu i Pukës Gezim Kopani, N/Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqiperisë Bujar Spahiu, Drejtori i burimeve Njerëzore pranë KMSH-së Dorjan Demetja dhe Imami i Xhamisë së Parrucës Shkodër imam Naim Drijaj.

Ftoheni të merrni pjesë!

Leave a Reply