Myftinia Puke ndihmon disa familje ne zonen e Blerimit,Sakat

Pas disa vizitave te bera nga Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani ne fshatin Sakat, Trun i Poshtem te zones administrative te Blerimit te Bashkise Fushe-Arrez kan arrit edhe ndihmat e para per disa familje ne kete zone.

Ne shperndarjen e ketyre ndihmave mori pjese Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani i shoqeruar nga Anetari i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke Ali Latifaj. Sic shikohet edhe nga fotografit gjendja me kritike ndodhen te rreth 5 familje ne fshatin Trun i Poshtem te cilat kan nevoj per shtepi, ushqime, sobe, divan, jorga, shtrat gjumi etj.

Keto familje u ndihmuan me ushqime, dyshek dhe veshmbathje. Ndihmat jane siguruar nga xhemati i qytetit te Shkodres.

Puke me; 28.10.2015

Leave a Reply