Myftinia Puke ndihmon disa familje ne qytetin e Fusharrezit.

Duke shikuar gjendjen e veshtire ekonomike Myftinia Puke gjate dites se sotme u ka ardhur ne ndihme disa familjeve ne qytetin e Fusharrezit. 20150315_111542~2

Myftinia Puke prej disa vitesh me mbeshtetjen e Komuniteti Mysliman te Shqiperise dhe shoqatave te ndryshme islame ka ndihmuar dhjetra familje ne kete qytet.

Nderkohe ndihmat qe u shperndane sot u mundesuan nga shoqata Istanbul.

Fush-arrez 15.03.2015

20150315_11152520150315_11143520150315_111516

Leave a Reply