Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Istanbul ndihmon disa familje

Ne kuader te muajit ramazan 2019, Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Istanbul organizoj shperndarjen e disa pakove ushqimore ne Puke. Gjate shperndarjes mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe Sekretari i Shoqates Istanbul Bledjan Mehmeti. Me kete rast, Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoj shoqaten Istanbul per bashkepunimin dhe mbeshtetjen qe i jep Myftinise Puke jo vetem projektin social, por kulturore dhe arsimore.

Puke; 01 qershor 2019

20190601_192045 20190601_192222

Leave a Reply