Myftinia Puke ka pergatitur nje cikel emisionesh ne kuader te muajit Ramazan 2021

Gjate muajit Ramazan 2021, Myftinia Puke do publikoj disa emisione te pergatitur enkas per muajin e bekuar te Ramazanit 2021. Ne keto emisione do trajtohen tema si: Adhurimi ndaj Allahut , Namazi, Agjerimi, Sadakaja etj. Po ashtu do trajtohen dhe tema si: Historia e besimit islame ne rrethitn e Pukes (xhamit, hoxhallaret, mejtepet…) , harmonia nder fetare etj.Emisionet do publikohet ne kanalin e Myftinise Puke ne youtube si dhe ne faqen e Myftinise Puke ne facebook etj.

Leave a Reply