Myftinia Puke dhe shoqata Istanbul ndihmojne familjet e varfra

Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. 01.08.2013
Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. 01.08.2013

Ne kuader e dhjete diteve te fundit te muajit Ramazan, Myftinia e rrethit te Pukes eshte duke zhvilluar aktivitete te ndryshme. Prej disa ditesh Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me shoqaten “V.H.K. Istanbul” ka organizuar dhurimin e disa pakove ushqimore per familjet e varfra ne rrethin e Pukes.

Ne shperndarjen e ketyre pakove me ushqime ka marr pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe kryetari i shoqates “Istanbul” Ridvan Seferaj.

Ne saj te ketij bashkepunimi Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka falenderuar shoqaten “Istanbul” e cila ne kete muaj te Ramazanit ndihmoj me pako ushqimore rreth 50 familje. Besojme se edhe ne te ardhmen bashkepunimi yne me shoqaten “Istanbul” do vazhdoj me qellimin e gjallerimit te ndjenjave islame por edhe ate humanitare.

Kryetari i shoqates “Istanbul” Ridvan Seferaj gjate shperndarjeve te ndihmave, i ka bere te ditur familjeve se; keto pako jane nga shoqata “Istanbul” dhe vellezerve mysliman qe ndihmojne kete shoqate. Shpresojme se me keto pako tju kemi ardhur ne ndihme sadopak disa familjeve ne nevoje ne rrethin e Pukes.

Nderkoh Myftinia e rrethit Puke eshte duke zhvilluar edhe bashkepunime me donator te tjere per tju ardhur ne ndihme disa familjeve ne rrethin e Pukes.

Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. Korrik 2013
Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. Korrik 2013

Leave a Reply