Moti i acart,Mbledhet Keshilli i Myftinise Puke

myf

Es selamu alejkum!

Neser date 15 janar 2017 me kerkese te disa anetareve te Keshillit te Myftinise Puke zhvillohet Mbledhja Jasht Radhe e Keshillit te Myftinise Puke me kete rend dite:
“Shqyrtimi dhe analizimi i situast se veshtire atmosferike qe po kalon rrethi i Pukes dhe shkuarja ne ndihme te familjeve ne nevoj, e ne vecanti te atyre familjeve te cilat kan bere thirrje per ndihme.”

Lusim Allahu xh.sh per kalimin e kesaj situate sa me lehte e mire te jete e mundur!

 

Leave a Reply