Mesazh urimi me rastin e Fiter Bajramit (2021)

Gezim Kopani (Myfti i Pukes)

Bismilarhi Rahmanir Rahim !
Ne emer te Allahut, Meshiruesit dhe Meshireberesit!

Te nderuar besimtar mysliman te rrethit Puke!

Neser 13 maj 2021 eshte festa e Fiter Bajramit. Feste kjo e cila vjen pas muajit te bekuar te ramazanit. Me kete rast uroj te gjithe agjeruesit; Allahu tju kete pranuiar agjerimin, punet e mira dhe te na kete falur gjynahet!
Nen kete armosfere uroj te gjithe myslimane pukjan dhe jo vetem Gezuar feste e Fiter Bajramit! Allahu ju dhente shenet dhe ju ruajt nga cdo gje e keqe!
Si cdo here urim i vecante eshte per te gjithe myslimanet pukjane dhe te tjeret, qe ndodhen ne emigrim; Allahu ju dhente shendet dhe cdo te mire!
Dhe nje here urime festen e Fiter Bajramit!Gezim KOPANI(Myfti i Pukes)

Leave a Reply